Haugan Næringspark

Et stort logistikk- og næringsområde som strekker seg fra Tønsberg til Horten og er sentralt plassert ved E18.

Beskrivelse

Haugan Næringspark er et næringsområde i vekst ved Kopstadkrysset, langs E18 i Vestfold. Området ligger strategisk plassert med kort avstand til knutepunkter som Oslo, Drammen, Sandefjord, Larvik og Horten. Beliggenheten i kombinasjon med fleksibilitet på tomtestørrelse og bygg, gjør det mulig å etablere seg på Haugan Næringspark for både små og store bedrifter.

Er du på utkikk etter en sentral plassering ved E18 i Vestfold, midt i knutepunktet mellom mange viktige byer og havner?

Haugan Næringspark tilbyr tomter i ulike størrelser fra 3250m2 og oppover. Tomtene selges med ferdig infrastruktur (vei, vann, avløp, strøm og fiber) frem til tomtegrense. Området består av et betydelig areal, slik at det er mulig å ekspandere ved behov. Det ferdig regulerte næringsområdet er ca. 100 mål, hvorav 67 mål er ledig for etablering. Området er regulert til industri, produksjon, lager, kontor og verksted, og utnyttelsespotensialet for bebygget areal er på 55 % (BYA). Maksimal byggehøyde varierer fra 12 til 14 meter, avhengig av tomtens plassering. Vi kan tilby fleksible løsninger når det gjelder tomtestørrelse og infrastruktur.

Areal størrelse

Totalt 100000 m2

Planstatus

Ferdig regulert til næring

Privat eiendom

Ja

Kontakt

Martin Westby

Mob: 91166335

Adresse

Hauganveien 287, 3178 Våle, Norge
3178 Vestfold og Telemark