TBG:BÆREKRAFT

Bærekraft har blitt forretningskritisk. Talenter og penger følger de grønne bedriftene – bli med på kurs og lær mer om hvordan din bedrift kan bli mer bærekraftig.

Det grønne skiftet består av brutale sannheter, men også fantastiske muligheter for virksomheter som griper tak i dem raskt nok. TBG: BÆREKRAFT er et program eksklusivt for virksomheter i Tønsberg-regionen ledet av to av våre fremste bærekraftseksperter – Brita Staal (SALT) og Petter Gulli (12 YEARS) som lover å komme til kjernen av hvilke grep din bedrift bør ta for å bli mer bærekraftig.

Det handler ikke lenger om hvordan bærekraft kan gi deg konkurransefortrinn, det handler om at krav til bærekraft, klima og natur nå er blitt forretningskritisk. Kunder krever det. 8 av 10 nordmenn sier de ønsker en mer bærekraftig livsstil enn de har i dag. Grønne gründere og virksomheter med bærekraft i kjernen utfordrer etablerte aktører i nær sagt alle bransjer. EU og norske myndigheter og kommer med nye regulativer og krav som påvirker din bransje og din bedrift enten du vil eller ikke. 

Samtidig betyr dette skiftet på fantastiske muligheter for virksomheter som er villig til å forandre på seg. Lønnsomt er det også – flere studier viser at selskaper som scorer høyt på bærekraft leverer best resultater over tid og er de mest attraktive arbeidsplassene.

Talenter og penger følger de grønne bedriftene – bli med på kurs og lær mer om hvordan din bedrift kan bli mer bærekraftig. 

 

Programmet er del opp i 4 med følgende hovedtema:

29.oktober 2021, kl. 10 – 14: Brutale sannheter og fantastiske muligheter (4t)
4. november 2021, kl. 10 – 14: Hvordan reduser klima og naturavtrykkene til din bedrift?(4t)
2. desember 2021, kl. 10 – 14: Hvor langt har vi kommet?(4t)
9. desember 2021, kl. 10 – 14:Hvordan kommuniserer din bedrift klima, miljø og bærekraft? (4t)

 

Målgruppe: Dette passer for bedriftsleder som vil sette bedriften istand til å håndtere nye EU-direktiv som kommer i flere bransjer samt sikre en attraktiv arbeidsplass for kompetente medarbeider.

Antall plasser: Min 20, max 50
Oppstart: 29.oktober
Antall økter: 4 samlinger av 4 timer
Egenandel: kr 2000 /ordinærpris kr 10 000,-