Endelig er den her–byens badstue

29. januar 2024

Sjøbadet badstue er på plass på Honnørbrygga. Endelig får Tønsberg sentrum det alle har ønsket seg.

 Tønsberglivet har i samarbeid med Tønsberg kommune og samhandlingsplattformen HPS bidratt til at Sjøbadet AS endelig åpner byens første badstue. Her vil fastboende og besøkende få mulighet til å oppleve en badstue som har garderobe og dusjfasiliteter, samt trapp slik at du kan få deg et dypp i kanalen.

 Du kan booke deg en enkel opplevelse, kjøpe deg et abonnement eller booke hele badstuen til privat arrangement.

 André Natland fra Sjøbadet AS, sier at de har gledet seg til åpningen og har troen på at dette blir en suksess. 

– I tiden vi har installert badstuen har det vært mange som har vært nysgjerrige på hva det er som kommer. Og når de får vite at det er en badstue, er det mange som har sagt til oss at de vil ta den i bruk. 

Magnus Martin fra Tønsberg kommune forteller at det har vært en prosess å få til en sentral plassering av badstuen, med tanke på tillatelser og prosjektering.

– Det har vært stort påtrykk fra aktører, og ikke minst ønske fra innbyggere, om at Tønsberg  skal få en badstue i sentrum. 

Martin forteller at prosjektet med Sjøbadet As har vært jobbet med i flere år, og at han nå gleder seg over lanseringen. 

–  Badstue har vært etterspurt, og endelig er den her. Dette er et attraksjonsmoment for tilreisende, og ikke minst en bokvalitet for oss som bor her. Nå er vi spente på mottagelsen, sier daglig leder i Tønsberglivet, Cecilie Bækken Sørumshagen. 

 Book din tid her.

 

Flere aktuelle saker