Er du vår nye forretningsutvikler?

26. februar 2024

Tønsberglivet AS er en medlemsorganisasjon med ca. 310 medlems- og partnerbedrifter. Vår hovedoppgave er å jobbe for bostedsattraktivitet, næringsattraktivitet og besøksattraktivitet i Tønsberg-regionen. Dette gjør vi gjennom målrettet fokus og gjennomføring av aktiviteter, arrangementer, omdømmearbeid og strategisk deltagelse i byplanlegging og ulike utviklingsprosjekter i samarbeid med næringslivet og kommunen. Tønsberg er en av byene som vokser mest i landet og vi ønsker nå å utvide fokuset på næringsutvikling.

 

Er du forretningsutvikleren eller prosjektlederen som gir oss følgende overskrift i media?

Tønsbergs næringsvekst størst i landet!

Tønsberg har en målsetning om å styrke næringsveksten. Vi utvider og ser etter en attraktivtetsbygger som har stor interesse og motivasjon for å utvikle næringsattraktiviteten i Tønsberg gjennom «Prospekt Tønsberg».

Prospekt Tønsberg er Tønsberg kommunes, Tønsberg og Færder Næringsforenings og Tønsberglivets felles næringslivssatsing som skal synliggjøre alle deler av næringslivet vårt. Målet er å synliggjøre eksisterende næringsliv og de muligheter som finnes for nye etableringer. Dette skal primært gjøres ved å selge inn og bygge attraksjonsverdier gjennom arbeidet med www.prospekttonsberg.no.

Det vi er på jakt etter er en prosjektleder eller forretningsutvikler som vil gå inn i ett års engasjement med mulighet for forlengelse.

 

Vi ser etter deg som kan:

Utvikle: Være nysgjerrig, ta initiativ, drive forretningsutvikling, gjennomføre og markedsføre nye ideer som er med på å posisjonere Tønsberg som et attraktivt sted å drive næring.

Analysere: Definere «nå-situasjon», identifisere og formidle muligheter. Pådriver for å skape felles forståelse og drivkraft i kommune og næringsliv for å få til et betydelig løft og vekst for næringslivet.

Samarbeide: Være en viktig og operativ bidragsyter for godt samspill mellom kommune og næringsliv.

Synliggjøre: Synliggjøre og videreutvikle Prospekt Tønsberg, og selge inn Tønsbergs næringsattraktivitet til bedrifter som kan være aktuelle for å etablere seg i regionen.

Realisere: Definere prosjekter og satsningsområder, skape engasjerte samarbeidspartnere og lete etter prosjektrelaterte finansieringskilder.

 

Ønskede kvalifikasjoner:

Du har høyere utdanning innen relevante fagretninger, f.eks. økonomi, prosjektledelse, markedsføring, salg o.l.
Det vil være en fordel med relevant arbeidserfaring fra kommersialisering og strategisk forretningsutvikling, men det viktigste for oss er at du tar med deg verdifull kunnskap og engasjement inn i stillingen – som ledd i å øke næringsattraktiviteten til Tønsberg. Det er også en fordel at du har kjennskap til næringslivet i Tønsberg-regionen. Stillingen gir en unik mulighet til å bygge et solid nettverk i Tønsberg.

 

Vi tilbyr:

  • Et fleksibelt og spennende arbeidsmiljø
  • Selvstendige og varierte arbeidsoppgaver med stor mulighet til å påvirke veien videre
  • Muligheten til å være med på å gjøre Tønsberg-regionen til et enda bedre sted å bo, besøke og drive næringsvirksomhet.
  • Egenutvikling og kompetanseheving
  • Spennende kontormiljø på Friends at Work midt i Tønsberg
  • Konkurransedyktige lønns -og arbeidsbetingelser
  • Vi tilbyr ett års engasjement, med mulighet for forlengelse

Stillingen rapporterer til daglig leder som er virksomhetens øverste leder.

Adresse: Friends at work, Rådhusgaten 1, 3126 Tønsberg

Tiltredelse etter avtale.

Er du interessert?

Send en e-post med utfyllende CV og noen linjer om hvorfor du er rett kandidat for denne stillingen, til stilling@tonsberglivet.no.

Vi vurderer og kontakter aktuelle kandidater fortløpende.

Alle spørsmål kan rettes til daglig leder: Cecilie B. Sørumshagen, cecilie@tonsberglivet.no

Søknadsfrist 8.mars 2024

Flere aktuelle saker

God sommer

God sommer

I dag åpnet den nye Rådhusgaten og vi håper dette vil skape nok et godt brukt byrom. Her er det plass til å slenge seg...

les mer