Opptatt av å benytte lokale aktører

10. februar 2021

Foto: Frank Hesjedal

Tønsberg opplever stor vekst når det kommer til både bosteds – og bedriftsattraktivitet, og med dette følger det stadig nyetableringer. Dette har skapt et marked som passet Kamilla Frydenberg i Norstyled perfekt. Hun sluttet i sin stilling for Bolia for tre år siden, og har siden den tid kunnet etablere sitt eget drømmefirma som fokuserer på boligstyling. Med en økning i tilflyttere til regionen, har dette gjort Kamillas firma svært aktuelt.

Norstyled er en lokal aktør som holder til på Bjune i nærheten av gården som Kamilla og mannen driver. Vi har tatt en prat med Kamilla for å høre hvordan veien inn i næringslivet har vært for hennes nye firma, og hvordan hun sjonglerer både nyetableringen, smabarnsfamilien og driften av gården sin.

Hvordan ble Norstyled til? Vi vet du er småbarnsmamma og bor på en gård, vi skjønner du liker å ha mange jern i ilden?

Ja, jeg elsker å ha mye å gjøre. Det gir meg energi. Jeg har alltid hatt et ønske om å drive et eget firma, skape en arbeidsplass og kunne tilføre næringslivet noe. Jeg har tidligere jobbet i Bolia og alltid hatt en lidenskap for design. Så det var naturlig for meg å starte noe hvor jeg kunne fortsette innenfor denne bransjen. Derfor startet jeg for tre år siden et interiør design studio som heter for Norstyled. Vi er nå 4 ansatte som jobber daglig som boligstylister og interiørkonsulenter.

Boligstyling blir stadig mer brukt når folk skal selge boligen sitt, kan ikke du oppdatere oss på hva det er?

-Boligstyling handler om å style opp hjemmet klart for salg. Noen hjem er helt tomme og da gjør vi en fullstyling hvor vi setter inn alt av møbler og inventar boligen trenger for å oppleves attraktiv på markedet. Andre ganger har kunden selv diverse møbler og vi tilføyer interiørdetaljer og tekstiler. Boligstyling er et viktig grep for å treffe flest mulig kjøpere, enten man gjør det selv eller man leier inn profesjonelle til jobben.

Og næringslivet og folka i byen, hvem er det dere samarbeider med?

Vi samarbeider med de aller fleste meglerkontorene i byen, og andre lokale aktører. Vi elsker f.eks. friske blomster i styling og handler nok inn for flere tusen i uka hos byens mange blomsterforhandlere. Vi har også nylig montert opp et helt nydelig kjøkken fra Schmidt Kjøkken i Tønsberg på vårt Showroom. Vi er opptatt av å benytte lokale aktører og gjør det så ofte vi kan.

Hvordan mener du Norstyled kan gjøre en forskjell for folk?

-Vi kan bistå folk med å skape et hjem de elsker. Vi vil også kunne skape en verdi for kunden ved salg av bolig ved benyttelse av boligstyling. Men aller viktigst for oss er nok å inspirere. Vi åpnet nylig et showroom på Bjune hvor vi ønsker å gjøre nettopp dette. Norstyled spesialiserer seg mot nordisk design og vi er forhandler av en rekke kjente møbelmerker. På showroomet booker kunden tid og sammen med en interiørkonsulent kan man designe sitt eget mood-board og få hjelp med møbelplassering i 2D/3D tegning samt innkjøp. Vi elsker jobben vår og gleder oss til å møte fler kunder som ønsker en forandring i boligen.

Om du skal selge bolig eller trenger veiledning til hjemmet ditt, kontakt Kamilla eller hennes kollegaer i Norstyled for litt faglig ekspertise når du trenger interiørveiledning. For litt hverdagslig inspirasjon følg de på Instagram/Facebook under Norstyled. 

Flere aktuelle saker